Transportbedrijf gespecialiseerd in zwaar transport

Brede en zware ladingen vervoeren: daar zijn wij als transportbedrijf in de Benelux in gespecialiseerd. Bent u op zoek naar maatwerk in transport? Wilt u uw lading op een veilige en efficiënte manier laten vervoeren? Dan staan onze professionele medewerkers voor u klaar. In bepaalde gevallen is het gewoon noodzakelijk om zwaar transport in te zetten. U wilt natuurlijk uw goederen van de ene plaats naar de andere plaats kunnen vervoeren. Om dit te realiseren stellen wij met vier vrachtwagens beschikbaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vervoeren van materialen van 6 à 7 ton.

Goederen vervoeren bij transportbedrijf Meermans Logistics en Transport

U bent waarschijnlijk al bekend met de verschillende vormen van transport binnen de transportwereld. Hoe is Meermans Logistics en Transport gesitueerd binnen deze vormen? Er zijn drie verschillende vormen van transport buiten de normale wetgeving om, namelijk exceptioneel transport, speciaal transport en zwaar transport. Ons transportbedrijf focust voornamelijk op zwaar transport. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor exceptioneel transport. Wilt u een onderdeel voor een huis of grote buizen vervoeren? Dan vallen deze waarschijnlijk onder de regels voor exceptioneel transport. Onze professionele medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle regels waardoor veiligheid wordt gewaarborgd. Wilt u uw goederen op een veilige manier laten vervoeren? Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat uw goederen op de plek van bestemming komen!

Transportbedrijf

Met plezier op de weg voor het verplaatsen van uw goederen

Kennis, ervaring en klantvriendelijkheid: dat is wat onze professionele medewerkers van ons transportbedrijf kenmerkt. U bent bij ons aan het juiste adres voor het voeren van uw goederen. Onze medewerkers hebben veel kennis over het transporteren van zwaardere goederen maar hebben ook plezier in hun vak. Dat is de reden waarom het prettig samenwerken is met ons. Verder doen zij eerst goed onderzoek naar het product dat wordt vervoerd. Alleen op die manier kunnen de goederen op de juiste wijze worden vervoerd. Wilt u eerst alle kosten op een rijtje hebben? Vraag dan een offerte bij ons aan. Wij zullen er alles aan doen om het transport geheel naar uw wens uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op!

Menu