Zwaar transport is onze expertise

Is uw lading te groot voor de regels van het normale wegtransport? Dan hebben wij voor u de oplossing! Wij bezitten namelijk over vier speciale vrachtauto’s die zijn geschikt voor het voeren van zwaar transport. Bij zwaar transport kunt u denken aan goederen die breder, hoger en langer zijn dan bij normaal wegtransport. Dus wilt u een hijskraan vervoeren? Of een andere grote machine zoals een landbouwvoertuig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook het vervoeren van containers behoort tot onze expertise. Wilt u meer weten over de werkwijze rondom zwaar transport binnen ons transportbedrijf? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord een geven u graag advies over de juiste transportwijze van uw goederen.

Van orderbevestiging tot de weg op met zwaar transport

Zodra u uw order plaatst voor het vervoeren van uw goederen, gaan wij daar gelijk mee aan de slag. Zo zullen wij eerst bekijken welke van de vier vrachtwagens geschikt is om uw goederen te gaan vervoeren. Onze professionele medewerkers zijn op de hoogte van alle ‘ins & outs’ op het gebied van zwaar transport. Bovendien hebben ze jaren lange ervaring opgedaan. Zo weet u zeker dat wij de juiste manier van handelen kiezen zodat uw goederen op een veilige en efficiënte manier vervoerd kunnen worden. Onze chauffeurs staan erom bekend dat zij precies te werk gaan met hun vracht. Het inladen en vervoeren vergt namelijk veel aandacht voor veiligheid en adequate manier van werken. Binnen het zwaar transport is dit natuurlijk echt een pré. Dus wilt u graag goederen binnen de categorie ‘zwaar transport’ vervoeren? Wij gaan daar graag de weg mee op, zodat uw goederen op de plek van bestemming aankomen.

Zwaar transport

Waarom kiezen voor zwaar transport bij Meermans Logisitics en Transport?

Wilt u de goederen dezelfde dag afhalen en afgeven? Geen enkel probleem! Dit is bij ons transportbedrijf gewoon mogelijk. Wij zijn dus flexibel en komen tegemoet aan uw wensen. Onze professionele medewerkers hebben de nodige kennis en ervaring opgedaan waardoor zij uw goederen veilig kunnen vervoeren. Dit kan naar een locatie in de Benelux zijn maar ook andere locaties in Europa. Verder zal het vervoer gebeuren met een vrachtauto die speciaal geschikt is voor de goederen die u vervoert. Wil u een lading laten vervoeren die is aangemerkt als zwaar transport? Moet deze snel naar de beoogde locatie gebracht worden? Neem dan direct contact met ons op!

Menu